Yoga & Wellness weekend Zeeland ‘Flow like nature!’

Een ontspannen yoga & wellness weekend in de ruimte en rust van Zeeland midden in de zomer! De prachtige combinatie van yoga, wellness, frisse zeelucht en wandelen geeft je weer nieuwe positieve energie!

Elementen yoga
Aarde, water, vuur en lucht. Deze elementen vormen de basis van ons lichaam, onze energie. Alles dat bestaat, is opgebouwd uit deze elementen waarbij elk voor een andere energie zorgt.

Dit weekend gaan we tijdens de yogaworkshops dieper in op de verschillende elementen en ervaar je de energie van elk element. Wanneer deze met elkaar in balans zijn, voel je je “in je element”! Speel met de energie en krachten van de natuur en breng balans en harmonie in je lichaam en geest!.

Prana Vinyasa Flow
Een stijl van yoga waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen. We gaan uit van Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding. Het leven is continue in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa™ helpt je die balans, die we van nature zoeken, te vinden.

Dit retreat wordt georganiseerd door en is onderdeel van een uniek concept van FIT body & mind waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Details:
Data: Vrijdag 14/8, 17:00 – Zondag 16/8, 17:00
Verblijf: logies met volpension.
Maaltijden: vegetarische keuken.
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer met of zonder toilet.
Programma: 4 yogalessen en open workshops.
Vrije tijd: wandelen, wellness en relaxen.
Optioneel: massage, privé-coaching.
Accommodatie: Kuuroord Wellness Zeeland De Schouw
(tussen Zierikzee/Renesse)
Prijzen: tussen € 250 en € 395 (zie www.fitbodymind.nl)
Aanmelden: (zie www.fitbodymind.nl)
Wie: alle leeftijden, alle niveaus!

Over Claudia van der Tier
Claudia, eigenaresse van yogastudio ’Pop-up Yoga Haarlem’, staat bekend om haar vloeiende en creatieve lessen waarin het creëren van harmonie tussen lichaam en geest centraal staat.
“Mensen samenbrengen, enthousiasme verspreiden en een lach toveren op je gezicht! Dat is mijn missie! Ik geloof dat we door yoga, beweging, bewustwording en plezier ons leven wat lichter en vrolijker kunnen maken en ons hart kunnen openstellen voor alles wat het leven ons te bieden heeft!”
Sinds 2009 geeft ze op verschillende plekken in binnen- en buitenland yogales. Haar lessen zijn gebaseerd op Shiva Rea‘s Prana Vinyasa Yoga. Creatief, spontaan, levendig en vol met enthousiasme. “Ik kijk naar de energie van de dag, de energie van de groep. Daardoor is iedere les anders. Go with the flow!”.
Ze maakt deel uit van Natural Yoga (events inspired by Yoga & Nature!’).Yoga weekend Zeeland

Starting from: Friday, 14 August 2015 Until Sunday, 16 August 2015
 all day
Show in Google map Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe
Next dates and times: You are too late - it is all over!